Boblefotball

Søknadsskjema treningstider og helgeaktivitet

Bursdags feiring :)

Boblefotball er en morsom aktivitet som kan spilles av alle. Boblefotball er et fotballspill hvor man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler. Enten du er fotballspiller eller turgåer så er dette en aktivitet for deg.  Du kan leie boblefotballer for enhver anledning. Vi gir deg bobler, fotball, markørvester og vi har mange flater å spille på. Boblefotball vil garantert gi deg mye latter!

Passer det for både barn og voksne?

Hjertelig velkommen til bursdagsfeiring hos oss.

Vi har 3 boblestørrelser. De minste passer for barn fra 8-10 år, deretter opp til 15-16 og så for voksne. Det størrelse på barna som bestemmer boblene.

De største er naturligvis for voksne. I boblefotball som i annen fotball blir det jevnest hvis det er like størrelser på begge lag. Derfor anbefaler vi ikke å mikse størrelser. Vi har ikke mer en 16 bobler og det er også det totale antallet vi anbefaler dere å bruke til enhver tid. Det er fysisk krevende og det vil være nødvendig med en del pauser. Dere kan legge til rette for innbyttere eller faste pauser under denne timen med boblefotball. Skulle dere være flere enn 16 stk så kan vi også dele inn i flere lag.

Alle bobler blir vasket etter bruk av oss, slik at vi håper det er er trygt og godt for alle deltakere. Men husk, er noen gjester syke eller ikke føler seg vel, så kan det være greit å utsette besøket.

Etter at dere har hatt boblefotball så kan dere benytte stort møterom til bespisning og kos. Husk at det er flott om dere gjør det litt rent og pent etter dere 🙂

 

 

Hvordan bestiller jeg?

Skal du feire bursdag, gjøre noe gøy med dine venner eller kollegaer, kan vi lage et komplett opplegg til deg som inkluderer det du trenger. Alt fra markørvester, bobler, egen dommer og evt. mat, turneringsoppsett eller annet.

Ta kontakt med oss på telefon 976 31 668, og vi lager et opplegg tilpasset deg og din gruppe.

Pris

Boblefotball kr 199,- pr barn, voksne 250 kr

Inkluderer instruksjon, alt utstyr og 1 time baneleie. (Min. fakturering kr 1 250,-). Samt møterom i 1 time.

Kontakt på telefon 976 31 668, så skreddersyr vi et opplegg til deg!

Vanlig bursdagsfotball kr 115,- pr barn.