Boblefotball

Søknadsskjema treningstider og helgeaktivitet

All bursdagsfeiring er avlyst grunnet smittefare.

Boblefotball er en morsom aktivitet som kan spilles av alle. Boblefotball er et fotballspill hvor man befinner seg inne i spretne, oppblåsbare bobler. Enten du er fotballspiller eller turgåer så er dette en aktivitet for deg.  Du kan leie boblefotballer for enhver anledning. Vi gir deg bobler, fotball, markørvester og vi har mange flater å spille på. Boblefotball vil garantert gi deg mye latter!

Passer det for både barn og voksne?

På grunn av Covid 19 har vi av smittevernhensyn avlyst bursdagsfeiring hos oss.

Vi har to boblestørrelser. De minste passer for barn fra 10-15 år. Det går greit også for noe yngre men det er avhengig av størrelse på barna.

De største er naturligvis for voksne. I boblefotball som i annen fotball blir det jevnest hvis det er like størrelser på begge lag. Derfor anbefaler vi ikke å mikse størrelser. Vi har ikke mer en 16 bobler og det er også det totale antallet vi anbefaler dere å bruke til enhver tid.

Det er fysisk krevende og det vil være nødvendig med en del pauser.

Skulle dere være flere enn 16 stk så deler vi inn i flere lag.

 

Hvordan bestiller jeg?

Skal du feire bursdag, gjøre noe gøy med dine venner eller kollegaer, kan vi lage et komplett opplegg til deg som inkluderer det du trenger. Alt fra markørvester, bobler, egen dommer og evt. mat, turneringsoppsett eller annet.

Ta kontakt med oss på telefon 976 31 668, og vi lager et opplegg tilpasset deg og din gruppe.

Pris

Fra kr 199,- pr pers.

Inkluderer instruksjon, alt utstyr og 1 time baneleie. (Min. fakturering kr 1 250,-).

Kontakt på telefon 976 31 668, så skreddersyr vi et opplegg til deg!