Klubb

Åpningstider & kontaktinfo

Hvem kan søke?

Alle klubber som er registrert i Norges Fotballforbund kan søke om tildeling av treningstid innenfor de rammer som Randaberg Arena har satt opp. Klubber som tilhører eierkommunene Stavanger, Sandnes og Randaberg vil bli prioritert fremfor klubber utenfor disse kommunene. Kun lag som oppfyller Idrettsrådets prinsipper for tildeling, får tildelt tid.

Treningstid ukedager kveld

Klikk på «Søknad Treningstider»  til høyre og legg inn info og treningstider, og så trykk på send så sendes dette til Randaberg Idrettsråd v/Jon Rønning. Søknad må sendes innen 07. november. Tildeling vil skje 21.november  og klubbene vil bli tilskrevet.

Treningstid dagtid

Ønsker du treningstid på dagtid. Kontakt oss direkte på e-post randaberg@folkehallene.no.

Aktiviteter helg

Søknadsskjema til helgeaktiviteter finner du i menyen til høyre. Klikk på «Søknad aktivitet helg» til høyre på skjermen. Her får du opp et excel ark hvor hver måned ligger inne. Lagre excel arket på din pc. Legg inn aktiviteter på de datoene du ønsker og fyll inn informasjon. Deretter sender du excel arket på mail til randaberg@folkehallene.no

Søknadsperioden for aktiviteter i helger gjelder fra August 2017 til og med Søndag 21.01.2018. Søknadsfrist er Fredag 02.06.2017 og tildeling Fredag 16.06.2017.

Dere kan til enhver tid etter søknads perioden søke om mer tid men søknader innen frist vil bli prioritert.

Det er kun daglig leder i hver klubb som kan sende inn søknad for sine lag.

For spørsmål kontakt oss gjerne på tlf. 976 31 668.

Utleiereglementet

Før du søker om å avvikle arrangement i Randaberg Arena må du sette deg inn i utleiereglementet. Her finner du utfyllende informasjon om hvordan du søker, fordelingsprinsipper og betingelser for stevner/arrangement. Spørsmål rettes til randaberg@folkehallene.no.